Köszöntő

Talán ti is emlékeztek gyerekkorunk egyik kedvencére, a Másfélmillió lépés Magyarországon című sorozatra, amely végigkalauzolt az Országos Kéktúra útvonalán, és bemutatta tájainkat, kultúránkat, az ott élő embereket.
Régen tervezgetem már, hogy elinduljak Rockenbauer Pál és társai nyomában, és végigjárjam a túraútvonalat én is!
2011 tavaszán úgy tűnik, valóra válik az álom, és nekivágunk néhányan az útnak!
A blog az előkészületekről, és magáról az útról fog szólni, amit a túra alatt szeretnék minden nap frissíteni, hogy azok is átélhessék a nagy kalandot, akiknek nem volt módjukban velünk tartani!

2012. június 10., vasárnap

Vissza a városba

Egész este és reggel, valamint a Mátraverebélyre vezető úton lefelé még mindig azon töprengtem, hogy mitévő legyek.
Végül meghoztam a döntést, és hazajöttem a többiekkel, buszra ültem és most itt vagyok a négy fal között. A buszon ülve csak bambán néztem ki a fejemből, fülembe dugtam a fülhallgatót és csak egyre szomorúbb lettem, ahogy közelítettünk a város felé, és minden szürkébb és egyhangúbb lett!
Valamit félbe kellet hagynom, ami nehezemre esik mindig. Pedig nem is olyan messze ott volt a cél, de mégsem, most nem értem el! Remélem hamarosan újra a zöld erdőben találom magamat és folytathatom az utat!

A nyolc nap alatt végül (kitérőkkel együtt) 197 kilométert gyalogoltunk, és 5248 méter szintkülönbséget tudhatunk magunk mögött...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése