Köszöntő

Talán ti is emlékeztek gyerekkorunk egyik kedvencére, a Másfélmillió lépés Magyarországon című sorozatra, amely végigkalauzolt az Országos Kéktúra útvonalán, és bemutatta tájainkat, kultúránkat, az ott élő embereket.
Régen tervezgetem már, hogy elinduljak Rockenbauer Pál és társai nyomában, és végigjárjam a túraútvonalat én is!
2011 tavaszán úgy tűnik, valóra válik az álom, és nekivágunk néhányan az útnak!
A blog az előkészületekről, és magáról az útról fog szólni, amit a túra alatt szeretnék minden nap frissíteni, hogy azok is átélhessék a nagy kalandot, akiknek nem volt módjukban velünk tartani!

2011. május 18., szerda

Várakozás helyett

Reggel nyolcra szerelőhöz kellett vinni az autóm Pilisvörösvárra. A több órás várakozás helyett úgy döntöttem, hogy bejáratom az új cipőmet, nehogy az úton derüljön ki, hogy szorít vagy töri a lábam. Gyorsan megterveztem egy 30 kilométeres Vörösvár-Dobogókő-Vörösvár útvonalat, és nekivágtunk állandó társammal Quimby kutyával. Az első kilométerek megtétele után volt egy kis fájdalom a jobb bokám belső felén (valami eret nyomhatott, mert jó kidudorodott) de most, hogy már 15 km van mögöttem, minden rendben van azt hiszem! Ha az út második felén is túl leszek minden lábfájás nélkül, akkor bátran nekiindulhatok a jövő héten az új bakancsban!

Az erdő és az idő egyébként gyönyörű, remélem a nagy túra alkalmával is hasonlóban lesz részünk!

Egy kis ízelítő az ide útról:




Eleget pihentünk, indulunk vissza Pilisvörösvárra!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Eötvös Lóránd sétány,Pilisszentkereszt,Magyarország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése