Köszöntő

Talán ti is emlékeztek gyerekkorunk egyik kedvencére, a Másfélmillió lépés Magyarországon című sorozatra, amely végigkalauzolt az Országos Kéktúra útvonalán, és bemutatta tájainkat, kultúránkat, az ott élő embereket.
Régen tervezgetem már, hogy elinduljak Rockenbauer Pál és társai nyomában, és végigjárjam a túraútvonalat én is!
2011 tavaszán úgy tűnik, valóra válik az álom, és nekivágunk néhányan az útnak!
A blog az előkészületekről, és magáról az útról fog szólni, amit a túra alatt szeretnék minden nap frissíteni, hogy azok is átélhessék a nagy kalandot, akiknek nem volt módjukban velünk tartani!

2015. szeptember 29., kedd

Velemből Rusztba

A túra első napján semmi sem egy úgy alakult, ahogy elképzeltem. Minden elromlott, tönkrement, elveszett, otthon maradt. Öszzevesztünk, ment a szerencsétlenkedés. A második napon majdnem hazajöttünk. Aztán napról napra rendeződtek a dolgok, megoldódott minden, és most megint béke van. Egy új fényképezőgép is elindult utánunk, mert az elmúlt napok "viharait" az nem élte túl. Ezúton is szeretném megköszönni István barátomnak, hogy megvette és utánam küldte!

A bonyodalmak ellenére minden nap az előzetes terveknek megfelelően haladtunk, így ma délután megérkeztünk Rusztba, hogy holnap elindulhassunk az igazi túrán, a Nordalpenwegen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése